Reklama
 
Blog | Věra Tydlitátová

Argumentace našich nácků je neodolatelná

Kdo by se snad domníval, že naši neonacisté nedisponují tajným, mimořádně úderným argumentačním a intelektuálním potenciálem, měl by přemoci přirozený pocit hnusu a měl by zavítat na některé z jejich osvětových stránek, kde hnědí hošani velmi duchaplně, přesvědčivě a za pomoci vysoce odborné literatury poučují zejména mladou generaci o svých úžasných pravdách. Pokud nejste naladěni zrovna melancholicky a nepřepadne vás při čtení tragický smutek nad lidským pokolením, či dokonce náhlý záchvat nausey, jistě si užijete nejednu veselou chvilku nad kouzlem černého (či hnědého) – a hlavně nechtěného - humoru.

Vzhledem k tomu, že autor dále citovalého populárně-vědeckého dílka se ve své jistě vrozené skromnosti jaksi zapomněl podepsat, není snad nutné brát ohled na nějaký copyright. Ostatně tito kreativní hošani si také s autorskými právy své vyholené  hlavinky příliš nelámou a neváhají k propagaci svých roztomilých zakukleneckých kratochvílí využívat například i písně pro ně naštěstí již bezpečně zesnulého Karla Kryla.

kilop

Reklama

Takže pro ilustraci pár vět převzatých z jednoho jinak zcela okrajového nacistického webu:   

"Transformace Holocaustu na náboženství

Ortodoxní tvrzení o Holocaustu nemůže být orámováno racionálními argumenty, protože jeho absurdnost je obrovská. Žádá se od nás, abychom věřili ve fata morganu rozsáhlého zabíjení ve vražedných továrnách, které nezanechalo žádné stopy – žádné dokumenty, žádné kosti, zuby či popel – nic! Dále se od nás žádá víra, že spojenci, kteří měli rozsáhlou síť informátorů po celé Evropě a špiona v německém vedení (admirál Canaris, šéf německé rozvědky), si až do konce války nebyli vědomi této gigantické genocidy, protože pokud by o masovém vraždění věděli, pak by jednali tak, aby ho zastavili. Nakonec se od nás žádá víra v to, že Židé v Polsku, epicentru Holocaustu, až do srpna 1944 nevěděli nic o osvětimských plynových komorách, jinak by Židé z lodžského ghetta neodešli dobrovolně do Osvětimi – což je přesně to, co udělali, jak udává Raul Hilberg ve svojí práci o Holocaustu (Die Vernichtung der europaeischen Juden, str. 543/544). V dnešních dnech velká část Židů v Boha nevěří, ale prakticky každý z nich věří v 6 milionů. Sionistické vedení šikovně využívá Holocaust na sjednocení světového židovstva, udržujíc je ve stálém stavu hysterie a perzekuční mánie, tvrdíc, že jen soudržností budou Židé schopni zadržet hrozbu nového Holocaustu. Je bez debaty, že jen málo nežidů chce přijmout pochmurné náboženství Holocaustu. Zatímco převážná většina lidí na západě stále věří, že oficiální tvrzení o Holocaustu je v základu pravdivé (i když mají dojem, že čísla jsou nějak nadhodnocená), jsou úplně znechuceni věčným lamentováním o židovských obětech a židovském utrpení. Jednoduše už o tom nechtějí nic slyšet. Průzkumy veřejného mínění v Německu ukázaly, že velká většina populace byla proti plánovanému památníku Holocaustu v Berlíně (čemuž si žádná velká strana, vedoucí politik či velké noviny nedovolili oponovat). V soukromí jsou politici možná stejně tak znechuceni nekonečnou litanií o Holocaustu jako zbytek populace, ale nemůžou si dovolit nechat revizionisty vyhrát, protože by to otřáslo samotnými základy "demokratického systému", kterému vděčí za svoje kariéry a bohatství."

————————————————————

Jak se sluší na řádný web, autoři rovněž ponechávají široký prostor k svobodnému vyjádření názorů čtenářů.  Všechny svobody zaručené ústavou jsou totiž těmto hošanům, jak známo, přímo posvátné (hned po papá Dolfi samozřejmě). Na článek tentokrát odpovídá jistý čtenář, který  o věčných a neměnných hnědých pravdách tak trochu pochybuje, je však (naštěstí pro svůj harmonický vývoj) téměř okamžitě poučen jistým vpravdě zlatoústým odborníkem zvaným Jan Kilop, který podle všeho nemá po celý boží den na práci nic jiného, než košatým, vskutku básnickým jazykem trousit na nacistickém webu svá moudra hojně opřená o úžasné vědecké publikace. Tuto osvětovou činnost koná nezištně, samozřejmě zcela zdarma, z čiré lásky k bílému plemeni a jeho vyšlechtěným představitelům a s vrozenou noblesou vlastní své vyšší a kvalitnější rase.

Takže prosím, nadechněte se, přichází ukázka systematického odborného, osvětového a výchovného působení roztomilých árijských exemplářů LOBA a Kilopa:

LOBO

Za tento článek děkuji.Není tu až tak moc nic, co bych nevěděl, ale jsem nesmírně rád, že se zde naskýtá možnost si tento obsah přečíst.Názory a postoje na různá témata a události by si měli čtenáři utvářet sami,tak si já představuji SVOBODU SLOVA A PROJEVU.Moudří, již od nepaměti věděli,že po akci,následuje reakce,podle mě je toto neměnný fakt. Přeji tomuto blogu hodně štěstí a vytrvalosti!  

zXz-

A proč si lidé podle tebe vymysleli holocaust? Aby mohli strašit děti, které se přestali bát čertů? Popíráš koncentrční tábory a genocidu některých etnik. Jak vysvětlíš náhlé snížení populace slovanů, romů a židů v letech 1941 – 45? Utekli na Mars? Zakopali se v zemljankách a neví, že skončila válka? Myslíš, že všechny fotky z vyhlazovacích táborů jsou povrh? A taktéž video záznamy? Existuje hodně letáčků o těchto, vámi popíraných, věcech. Koukněte na ně. Prosím.

Jan Kilop

Vážený zXz, s Vašimi slátaninami zde jak je vidět nikdo nehodlá diskutovat.
Protože těch blbů z vymytýma mozkama masovými médii má každý racionálně uvažující člověk dost. Můžu Vám pouze doporučit zvednout prdel od židovize (TV) a otevřít si inter. stránky http://www.vzdelavaci-institut.com kde v sekci Revizionismus máte příslušnou literaturu na toto téma. Tam nejdete odpovědi na Vaše hloupé otásky. Zvláště Vám doporučuji nepřekonatelnou studii – "Rudolfova zpráva" – ve které její autor vědecky prokázal že tzv. Holocaust (splynování 6 milionů Židů) – je podvod!!

 

zXz-

Pro Vás nejsem žádný vážený. Pan Lobo tady píše o SVOBODĚ SLOVA A PROJEVU. I já jsem tuto skutečnost využil. Toto je diskuze, že? Člověk se může vyjádřit. V normální společnosti. Ale u Vás se může vyjádřit pouze tak, aby se to Vám líbilo. Nejste shodni k diskuzi. Popíráte nepopíratelné. Odpověz mi. Ty. Kde se vzalo tolik materiálů, tolik lidí co to zažilo. Byl jsi někdyv Terezíně? Lidicích? Dokázal bysi říci lidem coto zažili, že si to jen vymysleli? Předem děkuji za odpověd.

Jan Kilop

 

Blbe, kdyby jsi si přečetl, mnou doporučenou literaturu (ale asi neumíš číst) tak by jsi se dozvěděl, že nikdo nepopírá že v konc. táborech umírali lidé!! Zemřelo jich přibližně cca 200- 500 tisíc – a to většinou na nemoce (epidemie) tyfu, a v posledních dvou letech na podvíživu která byla způsobena nedostatkem potravin (zhroutila se dodávka potravin následkem bombardování, atd). Potud skutečnost. Sprostou a odpornou židovskou lží je však tvrzení – že docházelo k tzv. průmyslovému vyhlazování Židů v plynových komorách. Je to propaganda která byla vymišlena už za války!! Cílem této židovské lži bylo a je učinit ze sebe mučednickou nedotknutelnou rasu – kterou by se nikdo nesměl opovážit kritizovat!! A když se podíváte na tu jejich systematickou propagandu v tomto, tak ovoce zklízejí. Stamiliony se nechali obelhat a tuto blbinu papouškují!! Opět ti nemůžu doporučit nic jiného než ony stránky http://www.vzdelavaci-institut.com A co se týče těch židovských prolhaných bestií které na obrazovce vikládají že vyděli plynové komory – samozřejmě že všichni lžou. Drží vzájemě při sobě! To je fenomén který nežid těžko chápe. Ale už se mnohokrát stalo – že někteří Židé prohlásili že to nikdy nevyděli ale slyšeli to vyprávět a podobně!! Tyto fámy jak už jsem řek začali Židé zcela účelově rozšiřovat už za 2. světové války!

  

zXz-

Pathos problému je ten, že existovaly. 

Jan Kilop

No vidiš zXz, když ti někdo ukáže že na toto téma existuje dokonce vědecká literatura (viz. ona Rudolfova zpráva, a další) tak se nezmůžeš na nic jiného než si dupnout a prohlásit: "a přece byli"!Takový z Vás udělali kretény. Proč si myslíš že autory těchto věcí po celém světě sionistická mafie zavírá do kriminálů. Čeho se bojí?!! Přemýšlej chudinko….

—————————————————————————

Atd. atd. atd. …

Vzhledem k tomu, že podobných humorů je na těchto a jiných hnědých webech opravdu dostatek, ovšem přísun informací, které poskytují, je minimální, není jistě třeba pokračovat. Kdo četl jednu diskusi, jako by přečetl všechny. Stokrát opakovaný blábol zůstává pořád jen blábolem.  

Také já přeji mnoho úspěchů tomuto webu. Dokud bude mít ve svých službách pedagogického génia a lidového filozofa Kilopa, bude český neonacismus vzkvétat, bude přitahovat tisíce mladých lidí, bude sklízet jeden úspěch za druhým. Vždyť kdo by odolal takové elegantní a přesvědčivé argumentaci! I já zamačkávám slzu v oku a objevuji dříve netušené hlubiny a krásy nacismu. Co myslíte, neměli by ti oškliví sionisté dát Janu Kipolovi nějakou pěknou medajli za zásluhy? A co takhle nějaký pravidelný plat, třebas skromný, ale jistě zasloužený za tak geniální sebediskreditaci. Málokdo ze smrtelníků dělá totiž do vlastního hnízda tak urputně jako Jan Kilop.

——————————————————–